Hanke, Valokuitu

Kaivatko tontillasi? – Pyydä suojaputkea!

Kirjoittanut Pukkikuitu Asiakaspalvelu · 42 sekuntia lukemiseen >
Putki-Sato Oy

Pukkikuitu tekee suojaputkien osalta yhteistyötä Putki-Sato Oy:n kanssa. Mikäli kaivat putkireitin valokuitukaapelille omalla tontillasi, ota yhteyttä Putki-Satoon. Ilmoittamalla Putki-Sadolle tarvittavan putken pituuden, katkaisevat he valmiiksi putken ja ilmoittavat koska putki on noudettavissa. Suositeltavaa on, että putka on hieman ylimääräistä, jotta urakoitsija voi sitten katkaista sen sopivan pituiseksi valokuitukaapelin asennuksen yhteydessä.

Putki-Sato Oy:n yhteystiedot
Putki-Sato Oy
Juha Ahola

Postiosoite: Metsäkaari 4, 07560 Pukkila
Toimipaikka: Pajatie 5, 07560 Pukkila
Puhelin: 0400-304119
S-posti: juha.ahola@putki-sato.fi

www.putki-sato.fi

Pyydämme huomioimaan suojaputken asennusohjeet:

“Valmista putkireittiä voidaan käyttää, mikäli se on esteetön, läpimitaltaan niin suuri, että vajaan senttimetrin kokoinen kaapeli mahtuu siihen, ja se sisältää ainoastaan loivia kaarteita, jotka eivät estä jäykän, metallilangoilla vahvistetun valokuitukaapelin asentamista. Putkireitin päiden tulee olla selkeästi merkitty. Suositeltavaa on, että putkeen asennetaan vetolanka.”

“Pukkikuitu asentaa valokuitukaapelin yleisillä tiealueilla normaaliolosuhteissa vähintään 70 cm syvyyteen. Pukkikuidun urakoitsija noudattaa samaa asennussyvyyttä mahdollisuuksien mukaan tonttiosuuksillakin. Suositeltavaa on, että samaa asennussyvyyttä noudatetaan myös tilaajan tekemissä asennuksissa. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tulisi vähintäänkin 30–40 cm asennussyvyyteen pyrkiä. Huomioitavaa on, että mitä suurempi asennussyvyys, sitä vähemmän altis valokuitukaapeli on vaurioille.”

Pukkikuidun kahvipaussi peruttu maanantailta 6.5.

Pukkikuitu Asiakaspalvelu kategoriassa Hanke
  ·   32 sekuntia lukemiseen