Pukkikuitu Oy

Tietoa yhtiöstä

Pukkikuitu Oy (y-tunnus: 3225453-1) on kokonaan Pukkilan kunnan omistama osakeyhtiö, joka on perustettu koko kunnan kattavan valokuituverkon rakentamiseksi Pukkilaan. Pukkikuitu Oy:n kantavana ideana ovat yleishyödyllisyys ja paikallisuus.

Pukkikuitu Oy:n toiminnan tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa, vaan se on yhtiöjärjestyksessä määrätty yleishyödylliseksi: tukemaan maaseudun monipuolistamista, kilpailukykyä ja elinkeinotoiminnan edellytyksiä, kehittämään maaseudun elinvoimaisuutta palvelevaa tiedonvälitystä sekä parantamaan paikallisyhteisön asuinympäristöä, sen asukkaiden viihtyvyyttä ja hyvinvointia. Mahdollinen voitto on määrätty käytettäväksi yhtiön toiminnan tukemiseen ja kehittämiseen.

Osakekauppakirja ja yhtiöjärjestys sitovat Pukkikuitu Oy:n Pukkilaan. Mikäli yhtiön myyntiä harkitaan tulevaisuudessa, osakkeiden luovutus vaatii suostumuksen paikalliselta valokuituyhdistykseltä Pukkikuitu ry:ltä. Lisäksi vähintään puolella yhtiön hallituksen jäsenistä sekä toimitusjohtajalla on oltava syntymäpaikka tai kotipaikka Pukkilassa. 

Hallitus

Pukkikuitu Oy:llä on viisihenkinen hallitus. Hallitus koostuu paikallisista yrittäjistä sekä asiantuntijoista.

Hallituksen puheenjohtaja

Minna Järvenpää

Minna Järvenpää

Yrittäjä, Pukkikuitu Oy:n hallituksen jäsen alkaen 1.9.2021.

Yksityisen turvallisuusalan turvallisuusvalvoja. Toiminut yksityisellä turvallisuusalalla vuodesta 1987, joista viimeiset 5 vuotta toiminut vastaavana hoitajana ja viimeiset 12 vuotta 10 henkeä työllistävän yrityksen toimitusjohtajana. Vuosien hallitustyöskentelykokemus (mm. Pukkilan kunnanhallitus, Suomen Turvaurakoitsijaliitto, Silmu Leader ja Pukkilan Yrittäjät). Maallikkotuomari, Itä-Uudenmaan käräjäoikeus. 

Yhteystiedot: p. 0447005590 / minna@pukkikuitu.fi

Hallituksen jäsenet

Viljo Hakala

Yrittäjä, Pukkikuitu Oy:n hallituksen jäsen alkaen 1.9.2021, hallituksen puheenjohaja 22.9.2021-31.12.2021.

IT-alan ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella; yrittäjä 15 vuoden kokemuksella; tietokanta-asiantuntija; työskennellyt verkkoperaattoreilla internetpalveluiden parissa, tuntee hyvin mm. Ciscon, Zyxelin ja HP:n kytkimet ja reitittimet; yli viiden vuoden kokemus kyläaktiivina toimimisesta valokuituhankkeissa.

Guje Källberg

Guy Källberg

Yrittäjä, Pukkikuitu Oy:n hallituksen jäsen alkaen 1.9.2021.

Valokuituverkkoihin erikoistunut ITalan ammattilainen ja yrittäjä, teollisuussovellusten kehittäjä yli 40 vuoden kokemuksella, jolla on vahva osaaminen erityisesti harvaan asuttujen seutujen valokuituverkkojen toteuttamisesta; yli 20 vuoden kokemus valokuituhankkeista.

Marjo Lamminaho

Marjo Lamminaho

Yrittäjä, Pukkikuitu Oy:n hallituksen jäsen alkaen 22.9.2021.

20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta Contact Center -ympäristössä ja sen operatiivisen toiminnan kehittämisestä; josta 15 vuotta henkilöstö- ja tulosvastuullisena esihenkilönä, vastaten mm. rekrytoinneista, kouluttamisesta, resursoinnista, laadukkaasta ja myynnillisestä asiakaspalvelusta, tavoiteasetannasta ja tulosten seurannasta. 

Juuso Mallenius

Juuso Mallenius

IT-asiantuntija, Pukkikuitu Oy:n hallituksen jäsen alkaen 1.9.2021.

IT-alan ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella; Kokemusta yritys verkkojen toteutuksesta ja ylläpidosta noin 20 vuoden ajalta ja toiminut valokuitujen kanssa lähes koko työuransa ajan, vikaselvittelyt yhteistyössä kuituhitsareiden ja maanrakennusurakoitsijoiden kanssa ja asennukset kiinteistöihin tuttuja, samoin kaapelien merkinnät maastoon esim. kaivuita varten. Kokemusta erilaisista ohjelmisto- ja järjestelmäkäyttöönotoista sekä käyttäjien tukipalvelujen tuottamisesta.

Yhteystiedot

Pukkikuitu Oy:n yhteystiedot löytyvät sivun alalaidasta. Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Yhtiöllä on myös oma Facebook-sivu.