Hanke, Valokuitu

Pukkikuidun suuri iltayleisötilaisuus ke 26.6. klo 18

Kirjoittanut Pukkikuitu Asiakaspalvelu · 40 sekuntia lukemiseen >
Pukkikuitu rakentaa

Valokuituverkon maansiirtotyöt ovat alkaneet!

Tule kuuntelemaan kuinka valokuituverkkohanke etenee ja miten rakentaminen vaikuttaa kuntalaisiin Pukkikuidun yleisötilaisuuteen juhannuksen jälkeen keskiviikkona 26.6. klo 18 Osuuspankin tiloissa.

Yleisötilaisuudessa sekä Pukkikuidun edustajat että urakoitsijat esittelevät hanketta ja sitä, miten rakentaminen toteutetaan. Paikalla ovat Cinia Oy (Pukkilan keskusta-alueen pääurakoitsija), Voimatel Oy (haja-asutusseudun maansiirtourakoitsija) ja Netel Oy (haja-asutusseudun teletyöurakoitsija).

Paikan päällä on mahdollisuus tutustua tekijöihin sekä esittää kysymyksiä kaikista valokuituverkkoon liittyvistä asioista.

Vielä ehdit mukaan – tee tilaus saman tien

Jos et vielä ole tilannut Pukkikuidulta valokuituliittymää, vielä ehdit. Tilauksen voi tehdä
yleisötilaisuudessa tai tästä

Tilausta ei kannata jättää viime tippaan, sillä kun kaivinkone on ajanut ohi, on jo myöhäistä. Jälkiliittyminen on huomattavan paljon kalliimpaa ja hitaampaa.

Hinnasto

Valokuituliittymä 950 €

Kuukausimaksu 45 €/kk

Valokuituliittymän asennus- ja käyttöönottomaksu on kotitalousvähennyskelpoinen työn osuudelta. Kuukausimaksu sisältää symmetrisen gigabit-yhteyden sekä 1000/1000 Mbps Internet-palvelun.

Lisätietoja Pukkikuidusta

Pukkikuitu Oy on Pukkilan kunnan omistama yleishyödyllinen yhtiö, jonka tehtäväksi on annettu rakentaa koko kunnan kattava valokuituverkko vuoden 2025 loppuun mennessä. Pukkikuidun valokuituverkko palvelee kaikkia ja kaikilla on mahdollisuus liittyä.

Putki-Sato Oy

Kaivatko tontillasi? – Pyydä suojaputkea!

Pukkikuitu Asiakaspalvelu kategoriassa Hanke, Valokuitu
  ·   42 sekuntia lukemiseen

Pukkikuidun kahvipaussi peruttu maanantailta 6.5.

Pukkikuitu Asiakaspalvelu kategoriassa Hanke
  ·   32 sekuntia lukemiseen