Hanke

Pukkikuidun kahvipaussi peruttu maanantailta 6.5.

Kirjoittanut Pukkikuitu Asiakaspalvelu · 32 sekuntia lukemiseen >

Tulevan maanantain kahvipaussi-tilaisuus on peruttu. Maanantaina päättyy Pukkikuidun 2. alueen kilpailutus ja tästä syystä kahvipaussi-tilaisuutta ei järjestetä tällä kertaa. Korvaava tilaisuus järjestetään myöhemmin ja tämän tilaisuuden aikatauluista tiedotetaan erikseen.

Kahvipaussi-tilaisuuksissa on ollut paljon kävijöitä ja tiivis tunnelma, mutta harkinnassa on myös järjestää seuraava tilaisuus eri ajankohtana virka-ajan ulkopuolella, jotta töissäkävijöillä olisi paremmat edellytykset osallistua.

Lisätietoja Pukkikuidusta sekä seuraavista Pukkikuidun kahvipausseista
Pukkikuitu Oy on Pukkilan kunnan omistama yleishyödyllinen yhtiö, jonka tehtäväksi on annettu rakentaa koko kunnan kattava valokuituverkko vuoden 2025 loppuun mennessä. Pukkikuidun valokuituverkko palvelee kaikkia ja kaikilla on mahdollisuus liittyä.


Pukkikuitu järjestää kahvipaussi-tilaisuuksia hyvinvointikeskus Onnin kahviossa klo 15-17 joka kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina. Tilaisuudet ovat yleisölle avoimia ja niissä on kahvitarjoilu. Tämän kuun kahvipaussi-tilaisuus on peruttu ja tulevista tilaisuuksista tiedotetaan erikseen.

Lämpimin kevätterveisin,
Pukkikuitu Oy:n hallitus

Pukkikuidun kahvipaussi tänään klo 15.30 – 15.4.

Pukkikuitu Asiakaspalvelu kategoriassa Hanke
  ·   24 sekuntia lukemiseen