Hanke

Pukkikuidun kahvipaussi Onnin kahviossa maanantaina 5.2. klo 15-17

Kirjoittanut Fredrik Husberg · 29 sekuntia lukemiseen >

Pukkikuitu toivottaa kaikki pukkilalaiset tervetulleiksi Pukkikuidun kahvipaussille hyvinvointikeskus Onnin kahvioon maanantaina 5.2.2024 klo 15-17.


Kahvittelun lomassa voi kysellä niin pieniä kuin suuriakin kysymyksiä Pukkikuidun valokuituverkosta, liittymän hankkimisesta ja käyttöönotosta. Neuvoja saa myös laitteista ja palveluista. Tule rohkeasti kysymään ja keskustelemaan!


Jos et ole vielä saanut omaa Pukkikuitu-heijastintasi, tule hakemaan omasi. Pukkikuitu tarjoaa tilaisuudessa tietysti kahvit. Tervetuloa!

Lisätietoja Pukkikuidusta sekä seuraavista Pukkikuidun kahvipausseista
Pukkikuitu Oy on Pukkilan kunnan omistama yleishyödyllinen yhtiö, jonka tehtäväksi on annettu rakentaa koko kunnan kattava valokuituverkko vuoden 2025 loppuun mennessä. Pukkikuidun valokuituverkko palvelee kaikkia ja kaikilla on mahdollisuus liittyä.


Pukkikuitu järjestää kahvipaussi-tilaisuuksia hyvinvointikeskus Onnin kahviossa klo 15-17 joka kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina. Tilaisuudet ovat yleisölle avoimia ja niissä on kahvitarjoilu. Seuraavien kahvipaussien päivämäärät ovat 5.2., 4.3., 8.4. ja 6.5.

Lämpimin kahviterveisin,
Pukkikuitu Oy:n hallitus

Usein kysytyt kysymykset – syyskuu/2023

Pukkikuitu Oy kategoriassa Hanke, Valokuitu, Yhtiö
  ·   6 minuuttia lukemiseen

Vihdoinkin Pukkikuitu rakennetaan!

Pukkikuitu Oy kategoriassa Hanke, Valokuitu
  ·   1 minuuttia lukemiseen