Hanke

Pukkikuidun kahvipaussi Onnin kahviossa maanantaina 4.3. klo 15-17

Kirjoittanut Pukkikuitu Asiakaspalvelu · 34 sekuntia lukemiseen >

Pukkikuitu toivottaa kaikki tiekuntalaiset, maanomistajat ja muut pukkilalaiset tervetulleiksi Pukkikuidun kahvipaussille hyvinvointikeskus Onnin kahvioon maanantaina 4.3.2024 klo 15-17. Maaliskuun kahvipaussin teemana on tiekunnat ja valokuituverkon rakentaminen


Tervetuloa yleisötilaisuuteen kuulemaan viimeisimmät valokuituverkon rakentamisesta, keskustelemaan, tutkimaan karttoja ja kyselemään. Kahvittelun lomassa voi kysellä niin pieniä kuin suuriakin kysymyksiä Pukkikuidun valokuituverkosta, liittymän hankkimisesta ja käyttöönotosta. Neuvoja saa myös laitteista ja palveluista. Tule rohkeasti kysymään ja keskustelemaan!


Jos et ole vielä saanut omaa Pukkikuitu-heijastintasi, tule hakemaan omasi. Pukkikuitu tarjoaa tilaisuudessa tietysti kahvit. Tervetuloa!

Lisätietoja Pukkikuidusta sekä seuraavista Pukkikuidun kahvipausseista
Pukkikuitu Oy on Pukkilan kunnan omistama yleishyödyllinen yhtiö, jonka tehtäväksi on annettu rakentaa koko kunnan kattava valokuituverkko vuoden 2025 loppuun mennessä. Pukkikuidun valokuituverkko palvelee kaikkia ja kaikilla on mahdollisuus liittyä.


Pukkikuitu järjestää kahvipaussi-tilaisuuksia hyvinvointikeskus Onnin kahviossa klo 15-17 joka kuukauden ensimmäisenä arkimaanantaina. Tilaisuudet ovat yleisölle avoimia ja niissä on kahvitarjoilu. Seuraavien kahvipaussien päivämäärät ovat 4.3., 8.4. ja 6.5.

Lämpimin kahviterveisin,
Pukkikuitu Oy:n hallitus

Putki-Sato Oy

Kaivatko tontillasi? – Pyydä suojaputkea!

Pukkikuitu Asiakaspalvelu kategoriassa Hanke, Valokuitu
  ·   42 sekuntia lukemiseen