Yleinen

Pukkikuitu voitti valokuituverkon kilpailutuksen

Kirjoittanut Pukkikuitu · 1 minuuttia lukemiseen >

Pukkikuitu on voittanut Uudenmaan liiton järjestämän kilpailutuksen laajakaistaverkon rakentamisesta Pukkilaan.


Merkittävintä voitossa on se, että pukkilalaisilla on nyt mahdollisuus saada edulliset, huippu-nopeat ja erittäin laadukkaat valokuituyhteydet koteihinsa sekä yrityksiinsä. Mahdollisuus edulliseen valokuituyhteyteen on ainutkertainen, sillä hanke saa tukina kolme euroa jokaista investoitua euroa kohti, mikä merkittäväsi alentaa valokuituliittymien kustannuksia tilaajille.


Pukkikuitu aloittaa virallisesti valokuituverkon rakentamisen sen jälkeen, kun Pukkilan kunta on käsitellyt rahoitukseen liittyvät yksityiskohdat. Tämän jälkeen lyödään lukkoon se, missä järjestyksessä valokuituverkko rakennetaan ja millä aikataululla urakointi etenee.


Rakentaminen suoritetaan alue kerrallaan, ennakkovarauksien perusteella. Tällä hetkellä jo yli kolmannes pukkilalaisista on tehnyt ennakkovarauksen.


Huom! Valokuituverkko rakennetaan valmiiksi vain ja ainoastaan liittymätilaajille.
Jälkiliittyminen tulee olemaan vähintään kolme kertaa kalliimpaa. Pelkästään liittymismaksu on yli kaksinkertainen jälkiliittyjille ja päälle tulevat vielä maansiirtotöiden kustannukset. Jälkiliittyjä menettää kaikki tukieurot ja joutuu vastaamaan kaikista kustannuksista itse. Pelkästään tukieurojen menetys voi olla tuhansia euroja. Tukieuroja saadaan vain ja ainoastaan kerran ja vain tähän hankkeeseen. Kyse on siis todellakin ainutkertaisesta mahdollisuudesta.


Pukkikuidun voitto kilpailutuksessa on merkittävä edistysaskel valokuituverkon toteutumisessa. Pukkikuitu kiittää kaikkia nykyisiä tilaajia hankkeen mahdollistamisessa, ja toivottaa kaikki tulevat tilaajat tervetulleiksi. Pukkikuitu tiedottaa tarkemmin hankkeen etenemisestä omilla verkkosivuillaan, sosiaalisessa mediassa sekä yhteistyössä Pukkilan kunnan kanssa.

Jos et ole vielä tilannut valokuituliittymää Pukkikuidulta, tee se nyt täyttämällä lomake alla olevassa osoitteessa:
https://pukkikuitu.fi/valokuituliittyman-ennakkovarauslomake/

Hinnasto 1.5.2023:
Valokuituliittymä Internet-yhteydellä
1000/1000 Mbps 45 €/kk
Valokuituliittymän asennus- ja käyttöönotto 950 €.

Valokuituliittymän asennus- ja käyttöönottomaksu on kotitalousvähennyskelpoinen työn osuudelta. Asennus- ja käyttöönottomaksulle saatavilla myös kuluttajarahoitus, jolloin se voidaan maksaa erissä.

Pukkilaan miljoonien eurojen valokuituverkko

Pukkikuitu kategoriassa Yleinen
  ·   0 sekuntia lukemiseen

Huomio valokuidun tilaajat!

Pukkikuitu kategoriassa Yleinen
  ·   12 sekuntia lukemiseen