Hanke, Valokuitu

Valokuitutarjous Pukkilan taloyhtiöille – tutustu & varaa!

Kirjoittanut Pukkikuitu Oy · 1 minuuttia lukemiseen >

Pukkikuitu Oy:n huippunopean ja luotettavan valokuituyhteyden voi nyt varata myös asunto-osakeyhtiöön tai kiinteistöosakeyhtiöön Pukkilan alueella.

Asunto-osakeyhtiö ja kiinteistöosakeyhtiö (jäljempänä yhteisesti taloyhtiö) sekä niiden huoneistojen haltijat voivat hankkia valokuidun kahdella eri tavalla:

  1. Taloyhtiö tekee liittymäsopimuksen ja palvelusopimuksen Pukkikuitu Oy:n kanssa.
  2. Taloyhtiön huoneiston haltija tekee taloyhtiön luvalla liittymäsopimuksen Pukkikuitu Oy:n kanssa sekä solmii palvelusopimuksen.

Ennakkovarauksen koko taloyhtiön puolesta voi tehdä huoneiston haltija tai joku muu laillisesti taloyhtiön lukuun toimiva henkilö, kuitenkin sillä edellytyksellä, että taloyhtiö vahvistaa ennakkovarauksen päätöksellään. Määräajat vahvistuksen toimittamiselle on täsmennetty alempana hintojen yhteydessä.

Huoneiston haltija voi myös tehdä ennakkovarauksen vain omaan huoneistoonsa. Tällöin ennakkovarauksen tekijä vastaa siitä, että taloyhtiöltä on lupa tarvittavien teknisten laitteiden sijoittamiseen ja että taloyhtiö sitoutuu tekemään laitteiden sijoittamisesta Pukkikuitu Oy:n kanssa erillisen sopimuksen.

Pukkikuitu Oy on kunnan kokonaan omistama yhtiö, jonka toimintaa ohjaavat kuntalaisten yhdenvertaisuus, yleishyödyllisyys ja paikallisuus.

Hinnat valokuituun liittymiselle

  • Nopean ennakkovaraajan etuhinta on 950 euroa/huoneisto. Tarjous on voimassa 22.11.–5.12.2021. Taloyhtiöltä on saatava vahvistus 31.12.2021 mennessä.
  • Ennakkovaraajan etuhinta on 1 200 euroa/huoneisto. Tarjous on voimassa 6.12.2021–31.1.2022. Taloyhtiöltä on saatava vahvistus 28.2.2022 mennessä.
  • Normaalihinta on 1 950 euroa/huoneisto. Hinta on voimassa 1.2.2022 alkaen. Taloyhtiöltä on saatava vahvistus kahden kuukauden kuluessa.

Valokuituliittymän hinta laskutetaan vasta, kun liittymä on käyttövalmis. Hintoihin sisältyvät liittymän kaivutyöt, kuidun tuonti rakennukseen, asennus sekä kytkentä. Varaaja ostaa erikseen noin 150–250 euroa/huoneisto maksavat päätelaitteet. Pukkikuitu Oy suosittelee suunnittelutyön yhteydessä asiakkaalle kiinteistön tarpeisiin sopivia laitevaihtoehtoja. Tutustu tarkemmin Pukkikuitu Oy:n yleisiin sopimusehtoihin.

Luonnollinen henkilö voi hakea verottajalta kotitalousvähennystä valokuituliittymän hinnan sisältämästä työn osuudesta, joka on noin 25–50 prosenttia liittymishinnasta. Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen suuruus on 40 prosenttia. Lue lisää verottajan nettisivuilta.

Palvelun nopeusluokat ja kuukausihinnat

Pukkikuitu Oy:n tarjoamien palvelupakettien nopeudet ovat alkaen 200 Mbps/200 Mpbs ja päättyen 1000 Mpbs/1000 Mbps. Edullisimmillaan kuukausimaksu on 39,90 euroa/huoneisto ja enimmillään 49,90 euroa/huoneisto.

Ennakkovaraajan on otettava liittymä/liittymät käyttöön 12 kuukauden kuluessa liittymän kytkemisestä ja pidettävä se/ne käytössä vähintään 12 kuukautta. Liittymän käyttöönottoa on siis mahdollista lykätä jopa vuodella esimerkiksi määräaikaisen nettisopimuksen umpeutumista odottaessa.

Tarttukaa nopean ennakkovaraajan etuun! Valokuituliittymän saa hintaan 950 euroa/huoneisto, kunhan varaus tehdään viimeistään 5.12.2021. Pukkikuitu Oy:n ennakkovarauslomake löytyy täältä!

Jäikö jokin askarruttaman mieltä? Pukkilan valokuituhankkeeseen ja valokuituun liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä: info at pukkikuitu.fi

featured

Pukkikuidun kahvipaussi peruttu maanantailta 6.5.

Pukkikuitu Asiakaspalvelu kategoriassa Hanke
  ·   32 sekuntia lukemiseen