Hanke

Pukkikuidun tilannekatsaus & kampanjan aloitus: Valokuitu 950 eurolla!

Kirjoittanut Pukkikuitu Oy · 51 sekuntia lukemiseen >

Moni kuntalainen on kysellyt Pukkilan valokuituhankkeen tilanteesta ja etenemisestä. Maailmantilanne on muuttunut viime vuodesta merkittävästi, mikä on aiheuttanut haasteita hankkeellemme, kuten myös julkisen rahoituksen kiemurat. Edellä mainituista syistä olemme jäljessä alkuperäisestä tavoiteaikataulusta.

Pukkikuidun ratkaisu kuntamme hitaisiin verkkoyhteyksiin on tarjota kaikille tarpeeksi nopea valokuituliittymä, nyt ja tulevaisuudessa. Omistamalla verkkomme voimme pitää hinnat aisoissa kilpailuttamalla palveluntarjoajia. Kaikki Internet-palvelut ovat kauttamme tasapuolisesti saatavilla kaikille ja tarjoamme myös paikallisille yrittäjille nopeutta vaativia erikoispalveluja, joilla tarvittavat yhteydet saavutetaan niin Pukkilaan kuin muualle maailmaan.

Kilpailutuskierros verkon rakentamisesta on saatettu päätökseen ja sillä saralla kaikki on sopimuksia vaille valmista. Rakentamisen aikataulu tarkentuu, kun rahoitusvaihtoehtoihin liittyvät lisäselvitykset valmistuvat ja kuntapäättäjät saavat tehtyä tarvittavat päätökset. Valitettavasti asian käsittely on lykkääntynyt kesälomien ylitse alkusyksyyn. Tiedotamme valokuituhankkeen etenemisestä heti, kun tiedotettavaa on.

Valokuidun saa taas 950 eurolla

Alkavan elokuun kunniaksi Pukkikuitu Oy avaa uudelleen huipputarjouksensa! Valokuituliittymän saa taas huippuedulliseen 950 euron hintaan. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Tilaisuuteen kannattaa tarttua nyt! Tilaukset https://www.pukkikuitu.fi/ennakkovaraus.html

Alennus korkeammalla hinnalla tilanneille

Pukkikuitu Oy:n uusintatarjous on hyvä uutinen myös niille, jotka ovat tehneet oman varauksensa korkeampaan 1 200 euron hintaan. He saavat kampanjan myötä 250 euron hinnanalennuksen tasapuolisuuden nimissä. Takautuva hinnanalennus tapahtuu automaattisesti eikä edellytä tilauksen tehneiltä toimenpiteitä.

Pukkikuitu Oy toivottaa kaikille kuntalaisille valoisaa loppukesää!

Pukkikuitu Oy tiedottaa valokuituhankkeen etenemisestä nettisivuillaan ja facebookissa. Ennakkovarauksen tehneet saavat tärkeimmät tiedotteet sähköpostitse uutiskirjeenä.

Pukkikuidun kahvipaussi peruttu maanantailta 6.5.

Pukkikuitu Asiakaspalvelu kategoriassa Hanke
  ·   32 sekuntia lukemiseen