Hanke

Julkinen kuuleminen laajakaistan rakentamisesta

Kirjoittanut Pukkikuitu Oy · 41 sekuntia lukemiseen >

Pukkikuitu Oy suunnittelee valokuituverkon rakentamista Pukkilan kunnan alueella, joka on oheisessa karttakuvassa korostettu sinisellä sävyllä ja rajattu mustalla. Suunnitellussa Valokuitua Pukkilaan -hankkeessa tilaajaliittymät toteutetaan kiinteillä valokuituyhteyksillä, joille tarjotaan vähintään 100 Mbit/s symmetrisiä laajakaistayhteyksiä. Yhteysnopeudet ovat nostettavissa ainakin 1000 Mbit/s asti.

Hankkeeseen haetaan tukea EU:n maaseutuohjelman elvytysvaroista.

Tällä kuulemismenettelyllä Uudenmaan ELY-keskus pyytää operaattoreita ilmoittamaan, jos niillä on rakennettavalla alueella vastaavaa laajakaistaverkkoa, josta tarjotaan kuluttajaliittymiä, tai jos ne aikovat rakentaa alueelle vastaavaa laajakaistaverkkoa kolmen vuoden kuluessa julkisen kuulemisen ilmoituksen julkaisemispäivämäärästä, joka on 3.11.2021.

Kuulutuksen nähtävillä pito

Kuulutus pidetään nähtävillä 3.11.2021–3.12.2021 välisenä aikana ELY-keskuksen verkkosivuilla osoitteessa https://ely-keskus.fi/kuulutukset ja Pukkikuitu Oy:n verkkosivuilla osoitteessa https://www.pukkikuitu.fi.

Ilmoitus

Ne operaattorit, joita ilmoitus koskee, voivat tehdä ilmoituksen asiasta. Määräaika ilmoituksen jättämiselle on 3.12.2021 klo 16.00 mennessä. Ilmoituksessa pyydetään erittelemään, millä aikataululla ko. ilmoittaja on rakentamassa valokuituverkkoa ja mille alueelle sekä mitkä ovat ilmoittajan yhteystiedot. Ilmoitus pyydetään toimittamaan sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen:

Yhteystiedot

ELY-keskus: Juha Mäkinen, 0295 021 110, juha-k.makinen@ely-keskus.fi
Hakijan tiedot: Pukkikuitu Oy, Rami Hovi, 040 841 8869, rami@oikeushovi.fi

Pukkikuidun kahvipaussi peruttu maanantailta 6.5.

Pukkikuitu Asiakaspalvelu kategoriassa Hanke
  ·   32 sekuntia lukemiseen