valokuitu, hanke,

285 ennakkovarauksen raja ylittyi – taloudellinen pohja vakaa

Pukkikuitu Oy Pukkikuitu Oy Follow 20.09.2021 · 1 min read
285 ennakkovarauksen raja ylittyi – taloudellinen pohja vakaa
Share this

Verkkoyhtiö Cinian laskelmien mukaan Pukkilan valokuituhanke on taloudellisesti vakaalla pohjalla, jos liittymävarauksia tulee 285 ensimmäisen vuoden aikana. Tuo kannattavuusraja ylittyi vain kahdessa viikossa. Pukkikuitu Oy sai 29.9.2021 päättyneen nopean ennakkovaraajan tarjouksen puitteissa kaikkiaan 287 valokuituvarausta. Kiitos ja kumarrus, tästä on hyvä jatkaa!

Pukkikuitu Oy:n luotsaama Pukkilan valokuituhanke on edennyt vahvasti. 250 ennakkovarauksen raja ylittyi varhain keskiviikkona 29.9. Edellinen virstanpylväs, 200 ennakkovarausta, saavutettiin maanantaina 27.9. 150 ennakkovarausta tuli täyteen torstaina 23.9, vain reilu viikko valokuitutarjouksen julkistamisesta. Sadan ennakkovarauksen rajapyykki puolestaan saavutettiin muutamassa päivässä, jo ensimmäisen viikonlopun aikana.

Pukkikuitu Oy tarjoaa huippunopeita ja luotettavia valokuituliittymiä netti- ja tv-palveluineen koko Pukkilan alueella. Valokuituliittymän saa samaan hintaan Pukkilan joka kolkkaan. Pukkikuitu Oy on kunnan kokonaan omistama yhtiö, jonka toimintaa ohjaavat kuntalaisten yhdenvertaisuus, yleishyödyllisyys ja paikallisuus.

Tutustu valokuitutarjoukseemme ja varaa sinäkin!

Artikkelia on päivitetty uusimmilla varaustiedoilla viimeksi 30.9.2021.