valokuitu, hanke,

Valokuitutarjous koko Pukkilan alueelle - tutustu & varaa!

Pukkikuitu Oy Pukkikuitu Oy Follow 15.09.2021 · 1 min read
Valokuitutarjous koko Pukkilan alueelle - tutustu & varaa!
Share this

Pukkikuitu Oy tarjoaa huippunopeaa ja luotettavaa valokuituyhteyttä koko Pukkilan alueelle kilpailukykyisin hinnoin. Valokuituliittymän netti- ja tv-palveluineen saa samaan hintaan Pukkilan joka kolkkaan. Pukkikuitu Oy on kunnan kokonaan omistama yhtiö, jonka toimintaa ohjaavat kuntalaisten yhdenvertaisuus, yleishyödyllisyys ja paikallisuus.

Huomio! Mäntsälän kunnan omistama Nivos Oy ei toteuta aiemmin kaavailtua osittaista valokuituverkkoa Pukkilaan. Kaikkien valokuitua haluavien on tehtävä uusi – aiempaa edullisempi – varaus Pukkikuitu Oy:ltä. Lain mukaan Nivos ei saa luovuttaa varaajatietojaan ulkopuolisille. Siksi Pukkikuitu ei voi suoraan kontaktoida Nivokselta varauksen tehneitä. Tee siis uusi varaus Pukkikuitu Oy:n ennakkovarauslomakkeen kautta!

Hinnat valokuituun liittymiselle

  • Nopean ennakkovaraajan etuhinta on 950 euroa. Tarjous on voimassa 15.9.–29.9.2021.
  • Ennakkovaraajan etuhinta on 1 200 euroa. Tarjous on voimassa 30.9.–31.12.2021.
  • Normaalihinta on 1 950 euroa. Hinta on voimassa 1.1.2022 alkaen.

Valokuituliittymän hinta laskutetaan vasta, kun liittymä on käyttövalmis. Hintoihin sisältyvät liittymän kaivutyöt, kuidun tuonti rakennukseen, asennus sekä kytkentä. Varaaja ostaa erikseen noin 150–250 euron arvoiset päätelaitteet. Pukkikuitu Oy suosittelee suunnittelutyön yhteydessä asiakkaalle kiinteistön tarpeisiin sopivia laitevaihtoehtoja. Tutustu tarkemmin Pukkikuitu Oy:n yleisiin sopimusehtoihin.

Verottajalta voi hakea kotitalousvähennystä valokuituliittymän hinnan sisältämästä työn osuudesta, joka on noin 25–50 prosenttia liittymishinnasta. Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen suuruus on 40 prosenttia. Lue lisää verottajan nettisivuilta.

Palvelun nopeusluokat ja kuukausihinnat

Pukkikuitu Oy:n tarjoamien palvelupakettien nopeudet ovat alkaen 200 Mbps/200 Mpbs ja päättyen 1000 Mpbs/1000 Mbps. Edullisimmillaan kuukausimaksu on 39,90 euroa ja enimmillään 49,90 euroa.

Ennakkovaraajan on otettava liittymä käyttöönsä 12 kuukauden kuluessa liittymän kytkemisestä ja pidettävä se käytössä vähintään 12 kuukautta. Liittymän käyttöönottoa on siis mahdollista lykätä jopa vuodella esimerkiksi määräaikaisen nettisopimuksen umpeutumista odottaessa.

Tartu nopean ennakkovaraajan etuun! Saat valokuituliittymän hintaan 950 euroa, kun teet varauksen viimeistään 29.9.2021. Pukkikuitu Oy:n ennakkovarauslomake löytyy täältä!

Jäikö jokin askarruttaman mieltä? Pukkilan valokuituhankkeeseen ja valokuituun liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä:

Rami Hovi, Pukkikuitu Oy:n toimitusjohtaja puh. 040 841 8869 pukkikuitu@oikeushovi.fi